Søndagsskolen KIDZ og TWEENS.

KIDZ for barn t.o.m 4. klasse og TWEENS for barn/ungdom fra 5. - 9. klasse

Søndagsskolen KIDZ og TWEENS.

KIDZ:

Hver søndag kl. 11 samles masse barn til søndagsskolen KIDZ samtidig med gudstjenesten i kirken. Vi starter med å delta på gudstjenesten sammen med de voksne. Etter litt sang kommer søndagsskolens leder frem og Daniel kommer med dagens skattkiste, hvor det er «clues» på hva som er tema på søndagsskolen. Etterpå toger vi ned i ungdomssalen i kjelleren hvor vi starter søndagsskolen.

Vi synger og danser litt, lærer supersetning og tenner lys. Vi ber i sammen for samlingen og ellers hva barna måtte ha av bønnebegjær. Så holdes dagens tekst over forskjellige tema fra bibelen, vi bruker opplegget «Sprell Levende» fra Søndagsskolen Norge. Vi samler inn penger til Jacobs hus i Colombia.

Etter andakten legger vi oss alle sammen ned på vårt grønne undrings-teppe, rundt undrings tingen, og tenker over dagens læring mens vi hører på rolig musikk. Så ber vi «Fader vår» sammen og mottar velsignelsen.

Etterpå blir det aktivitetsposter med masse spennende for flere alderstrinn. VI har lesekrok, dukke- og klossekrok, tegne- og hobbykrok, fotball og mer fartsfylt krok og mang andre aktiviteter.

En til to ganger i semesteret deltar søndagsskolen også på "Alle sammen gudstjenester" sammen med resten av menigheten. Det hender også at vi reiser på turer.

Søndagsskolen KIDZ i Misjonskirken er for barn t.o.m. 4. klasse. De aller minste har som regel med seg en voksen ned.

Lederne på søndagsskolen KIDZ i år er :

• Anette Fosser
  • Jostein Brattås
  • Ester Draumås
  • Steinar Kasbo
  • Michelle Skaug
  • Vegard Larsen
  • Elias Skaug
  • Sindre Sørum
  • Sarah Bjerkeng
  • Marianne Strøm (barne-og familiearbeider)

Norsk Søndagsskole har også en flott nettside http://www.nettsprell.no med musikkvideoer, spill, bibelfortellinger, hørespill, video, radio og mye moro for barna.

TWEENS:

Tweens er for barn/ungdom fra 5. klasse -.9. klasse. Rett før talen i gudstjenesten går TWEENSA ned til tweensrommet innerst i kjelleren.

Tweensrommet er tøft innredet med sofakrok og egen TV på veggen.

Vi har andakt med samtale og bibellesning i fokus. Tweens er en tøffere og mer utfordrende søndagsskole. Her tar vi barnas tro og tanker på alvor.

Flere ganger i semesteret har vi spesielle "events" og turer.

Lederne på Tweens dette året er:

• Lisbeth Bjerkeng (hovedleder)
  • Henning Sørum
  • Margrethe Borgen
  • Inge Moen
  • Andreas Tangen

Søndagsskolen KIDZ og TWEENS. Søndagsskolen KIDZ og TWEENS. Søndagsskolen KIDZ og TWEENS. Søndagsskolen KIDZ og TWEENS. Søndagsskolen KIDZ og TWEENS. Søndagsskolen KIDZ og TWEENS. Søndagsskolen KIDZ og TWEENS. Søndagsskolen KIDZ og TWEENS.

Søndagsskolen KIDZ og TWEENS. Søndagsskolen KIDZ og TWEENS.

KOM BLI MED PÅ SØNDAGSSKOLEN VÅR DU OGSÅ!